Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας
Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας

Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας

Εκπαιδευτική των Νηπιαγωγών του Νομού Μαγνησίας, ενόψει του νέου Σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, με επικεφαλής την σύμβουλο των Νηπιαγωγών  Ευγενία Μωραΐτου.

Η άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο  Δημητριάδος  Ιγνάτιος, ο οποίος  καλωσόρισε τους νηπιαγωγούς στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου και τους εξέφρασε τον σεβασμό του, γιατί, όπως τόνισε,«έχετε στα χέρια σας, στην πιο τρυφερή ηλικία, τα παιδιά μας, τώρα που διαμορφώνεται, ουσιαστικά, ο χαρακτήρας τους και σφραγίζεται η τους». 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγάπη που ο Χριστός έτρεφε για τα παιδιά, για την πρόσκλησή Του να γίνουμε σαν κι αυτά, αν θέλουμε να κερδίσουμε την Βασιλεία Του, ενώ τόνισε την διαρκή μέριμνα της Τοπικής μας Εκκλησίας για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου και την αντιμετώπιση, εν τη γενέσει τους, προβλημάτων που προκύπτουν στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους, από την οικονομική κρίση. Γι΄ αυτό, κάλεσε τους νηπιαγωγούς να μη φοβηθούν ν’ απευθυνθούν στις κατά τόπους ενορίες και να αναζητήσουν την και την συνδρομή των ιερέων.

Ευχόμενος καλή δύναμη και καλή χρονιά στους νηπιαγωγούς, επεσήμανε ότι «προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τόπο μας, ως να είμαστε μια οικογένεια. Δεν πρέπει επ’ ουδενί να στερήσουμε από τα παιδιά μας την χαρά του παιχνιδιού, την ομορφιά της γνώσης, την αλήθεια της πίστης, την αγάπη…».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή 49χρονου με #έμφραγμα από την Σκιάθο #έμφραγμα - https://t.co/chdBjd84NO -

  • Πέταξαν βαλίτσα στην Τράπεζα της Ελλάδος #ΤράπεζατηςΕλλάδος - https://t.co/e317lpyel2 -

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

"Αλιεύοντας" την είδηση