Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας
Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας

Εκπαιδευτική Ημερίδα των Νηπιαγωγών της Μαγνησίας

Εκπαιδευτική ημερίδα των Νηπιαγωγών του Νομού Μαγνησίας, ενόψει του νέου Σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Θεσσαλίας, με επικεφαλής την σύμβουλο των Νηπιαγωγών  Ευγενία Μωραΐτου.

Η ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε ο μητροπολίτης Δημητριάδος  Ιγνάτιος, ο οποίος  καλωσόρισε τους νηπιαγωγούς στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου και τους εξέφρασε τον σεβασμό του, γιατί, όπως τόνισε,«έχετε στα χέρια σας, στην πιο τρυφερή ηλικία, τα παιδιά μας, τώρα που διαμορφώνεται, ουσιαστικά, ο χαρακτήρας τους και σφραγίζεται η ζωή τους». 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγάπη που ο Χριστός έτρεφε για τα παιδιά, για την πρόσκλησή Του να γίνουμε σαν κι αυτά, αν θέλουμε να κερδίσουμε την Βασιλεία Του, ενώ τόνισε την διαρκή μέριμνα της Τοπικής μας Εκκλησίας για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου και την αντιμετώπιση, εν τη γενέσει τους, προβλημάτων που προκύπτουν στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους, από την οικονομική κρίση. Γι΄ αυτό, κάλεσε τους νηπιαγωγούς να μη φοβηθούν ν’ απευθυνθούν στις κατά τόπους ενορίες και να αναζητήσουν την και την συνδρομή των ιερέων.

Ευχόμενος καλή και καλή χρονιά στους νηπιαγωγούς, επεσήμανε ότι «προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τόπο μας, ως να είμαστε μια οικογένεια. Δεν πρέπει επ’ ουδενί να στερήσουμε από τα παιδιά μας την χαρά του παιχνιδιού, την ομορφιά της γνώσης, την αλήθεια της πίστης, την αγάπη…».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση