Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκπαίδευση καθηγητών από αξιωματικούς της Π.Υ. Βόλου
Εκπαίδευση καθηγητών από αξιωματικούς της Π.Υ. Βόλου

Εκπαίδευση καθηγητών από αξιωματικούς της Π.Υ. Βόλου

 

Για αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων στα

 

Για αντιμετώπιση  δύσκολων καταστάσεων στα όπως πυρκαγιά, σεισμός ή ατύχημα, εκπαιδεύτηκαν σήμερα, 30 καθηγητές, από ισάριθμα Λύκεια της Μαγνησίας, από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν τους καθηγητές, πως γίνεται η εκκένωση ενός σχολείου σε περίπτωση πυρκαγιάς, σεισμού ή ατυχήματος, αν και η πυρκαγιά σε σχολείο είναι πολύ ιδιαίτερο συμβάν, διότι δεν υπάρχει θερμικό φορτίο.

Η εκπαίδευση που έγινε σήμερα ήταν ο δεύτερος κύκλος και οι καθηγητές που εκπαιδεύτηκαν έχουν αποστολή να ενημερώσουν και τους άλλους εκπαιδευτικούς των σχολείων, ώστε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα στην περίπτωση ακραίων καταστάσεων.

Σημειώνεται πως η εκπαίδευση αποτελεί τον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων σε εκπαιδευτικούς, μετά την αντιμετώπιση κρίσεων που ξεκίνησε πέρυσι και έχει σκοπό την κατάρτιση σχεδίων έκτακτης ανάγκης σε κάθε σχολείων, ώστε να εφαρμοστεί αν χρειαστεί.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροπέδες σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στην Αιτωλοακαρνανία - Κατασχέθηκαν 1,18 τόνοι κοκαϊνης… - https://t.co/NV5ZUF2ZP4 -

  • Τριάντα εγκλωβισμένοι στα ερείπια του Ελαγίζ, φόβοι για ισχυρό μετασεισμό - https://t.co/v9ZY7bF1wh -

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση