Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου

 Εκπιδευτικό  γι τα Σχολεία του Δήμου με θέμα  «Ακολουθώντας ένα τετράποδο: ο κόσμος των κατοικιδίων» θα υλοποιήσει η  Αντιδημαρχία  Παιδείας  και Πολιτισμού  του Δήμου   από 24  έως  28  Φεβρουαρίου  2020.
Πρόκειται για το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ακολουθώντας ένα τετράποδο: ο κόσμος των κατοικιδίων» της Φιλοζωικής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας: SAVE A GREEK STRAY (SGS).
Το απευθύνεται σε και μαθήτριες  όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Βόλου.
Περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν στη γνωριμία των παιδιών με τα ζώα συντροφιάς, την επικοινωνία μαζί τους, τις σωστές και λάθος πρακτικές στη συνύπαρξη με αυτά, την υπεύθυνη συμπεριφορά τόσο απέναντι στα δεσποζόμενα όσο και στα αλλά και τη φροντίδα τους.
Απώτερος στόχος είναι  η  σωστή  πληροφόρηση, ο σεβασμός,  η υπεύθυνη αντιμετώπιση των ζώων και τελικά η αρμονικη συμβίωση  με αυτά.
Ήδη  έχει σταλεί  ενημερωτικό υλικό στα     προκειμένου να  δηλώσουν  τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα έως την  Δευτέρα  10  Φεβρουαρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : apediavol@gmail.com.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση