Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου

 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Βόλου με θέμα  «Ακολουθώντας ένα τετράποδο: ο κόσμος των κατοικιδίων» θα υλοποιήσει η  Αντιδημαρχία  Παιδείας  και Πολιτισμού  του Δήμου Βόλου  από 24  έως  28  Φεβρουαρίου  2020.
Πρόκειται για το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ακολουθώντας ένα τετράποδο: ο κόσμος των κατοικιδίων» της Φιλοζωικής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας: SAVE A GREEK STRAY (SGS).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες  όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Βόλου.
Περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν στη γνωριμία των παιδιών με τα ζώα συντροφιάς, την επικοινωνία μαζί τους, τις σωστές και λάθος πρακτικές στη συνύπαρξη με αυτά, την υπεύθυνη συμπεριφορά τόσο απέναντι στα δεσποζόμενα όσο και στα αδέσποτα ζώα αλλά και τη φροντίδα τους.
Απώτερος στόχος είναι  η  σωστή  πληροφόρηση, ο σεβασμός,  η υπεύθυνη αντιμετώπιση των ζώων και τελικά η αρμονικη συμβίωση  με αυτά.
Ήδη  έχει σταλεί  ενημερωτικό υλικό στα  σχολεία   προκειμένου να  δηλώσουν  τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα έως την  Δευτέρα  10  Φεβρουαρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : apediavol@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλματώδης αύξηση στην εμφάνιση της κύστης κόκκυγος σε νεαρές ηλικίες - https://t.co/qDiLkL8oq9 -

  • Ερώτηση Αθ. Λιούπη για την Παιδόπολη Αγριάς - https://t.co/sbdmuWwdbU -

  • Επιστολή Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Μαγνησίας για τα Κτήρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης - https://t.co/XRugDX3uQU -

"Αλιεύοντας" την είδηση