Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου
Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Την Δευτέρ 3/02/2020 υλοποιήθηκε στο 26ο Νηπιγωγείο Βόλου η εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» σε με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Τα ενθουσιάστηκαν από την των μελών της Εταιρείας και συμμετείχαν ενεργά στη δράση ανατροφοδοτώντας τους εισηγητές και ανακαλύπτοντας με καινοτόμες προσεγγίσεις τον θαυμαστό κόσμο του ηλιακού μας συστήματος, την επιστήμη της ς και τα μυστήρια του τος.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων που μας παραχώρησε το 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, σε συνεργασία με το συστεγαζόμενο 6ο Νηπιαγωγείο Βόλου.

Οι μικροί ές του 26ου Νηπιαγωγείου Βόλου και οι νηπιαγωγοί ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος για την πολύτιμη και μοναδική εμπειρία που τους χάρισαν και τους εύχονται  καλή στην αέναη προσπάθειά τους «να μαθαίνουν τα να βλέπουν ψηλά, να κοιτούν τα αστέρια, να οραματίζονται, να ονειρεύονται».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση