Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου
Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Την Δευτέρα 3/02/2020 υλοποιήθηκε στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου η εκπαιδευτική δράση «Οι πλανήτες και τα παραμύθια τους» σε με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Τα νήπια ενθουσιάστηκαν από την παρουσίαση των μελών της Εταιρείας και συμμετείχαν ενεργά στη δράση ανατροφοδοτώντας τους εισηγητές και ανακαλύπτοντας με καινοτόμες προσεγγίσεις τον θαυμαστό κόσμο του ηλιακού μας συστήματος, την επιστήμη της αστρονομίας και τα μυστήρια του σύμπαντος.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων που μας παραχώρησε το 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, σε με το συστεγαζόμενο 6ο Νηπιαγωγείο Βόλου.

Οι μικροί μαθητές του 26ου Νηπιαγωγείου Βόλου και οι νηπιαγωγοί ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος για την πολύτιμη και μοναδική εμπειρία που τους χάρισαν και τους εύχονται  καλή επιτυχία στην αέναη προσπάθειά τους «να μαθαίνουν τα να βλέπουν ψηλά, να κοιτούν τα αστέρια, να οραματίζονται, να ονειρεύονται».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση