Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

Το περχόμενο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων ονέων κι Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ( με Επτά Πλατανίων) την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και 5.30μμ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί και θα πραγματοποιηθεί,στις 6.30μμ. την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μέχρι 3 εκπρόσωποι (αν με τον αριθμό ψηφισάντων) κάθε ταμειακά ενήμερου Συλλόγου-μέλους της Ένωσης. Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου απ΄ τους υπάρχοντες Εκπροσώπους, μπορεί να οριστεί αντικαταστάτης (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, βάσει Πρακτικών).

Κάθε Σύλλογος θα πρέπει να προσκομίσει στην Εφορευτική Επιτροπή  (μέχρι και την ημέρα διεξς των εκλογών), αντίγραφο του πρακτικού εκλογών ή βεβαίωση με τα ονόματα των εκπροσώπων, επικυρωμένα από τη Διεύθυνση του Σχολείου. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και την ημέρα διεξς της συνέλευσης και για τη σωστή εκπροσώπηση, όχι περισσότεροι από ένας/μια εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο.

Η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί σε 20 ευρώ για Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και σε 10 ευρώ για τα ηπιαγωγεία και θα υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων, μέχρι και την ημέρα των εκλογών.  Πληροφορίες για τη διαδικασία των εκλογών, στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και στο τηλ. 6944-168991.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση