Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκλογές για την ανάδειξη νέων διευθυντών Α’/θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Εκλογές για την ανάδειξη νέων διευθυντών Α’/θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Εκλογές για την ανάδειξη νέων διευθυντών Α’/θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με την ψήφο των διευθυντών των σχολείων.

Για την Μαγνησίας, από τους 132 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 129 (δεν ψήφισαν οι από τις Σποράδες), διευθυντές, υποδιευθυντές και προϊστάμενοι ολιγοθέσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.

Κατά την έλαβαν: Γιώργος Πολύζος 35 ψήφους (3,26 μόρια), Θεοδώρα Μητσιάνη 24, Μελπομένη Τσίγκρα 20, Μερόπη Καζανίδου 20, Γιώργος Τέκος 19, Στέφανος Πίος 5 και Ιωάννα Λέμα 2.

Για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας ψήφισαν 113 διευθυντές και υποδιευθυντές, ενώ ήταν άκυρο και δύο λευκά.

Έλαβαν: Σωκράτης Σαβελίδης 70 ψήφους (62,5%, 7,54 μόρια), Θωμάς Καρανίκας 16 (14,3%), Γιώργος Δοδοντσάκης 14 (12,5%), Ιωαν. Οικονομίδης 6 ψήφους (5,4%) και Παντελής Πολυχρονόπουλος 4 ψήφους (3,6%).

Να σημειωθεί ότι μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, θα αναρτηθεί η μοριοδότηση της ψηφοφορίας, από τις 12 έως τις 19 του μήνα θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, ενώ οι νέοι διευθυντές θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση