Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έκκληση συγκέντρωσης μικρού αριθμού σχολικών τσαντών και κασετινών
Έκκληση συγκέντρωσης μικρού αριθμού σχολικών τσαντών και κασετινών

Έκκληση συγκέντρωσης μικρού αριθμού σχολικών τσαντών και κασετινών

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου, προκειμένου να ικανοποιήσει αιτήματα οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν απευθυνθεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Βόλου, κοινοποιεί έκκληση για συγκέντρωση μικρού αριθμού σχολικών τσαντών και κασετινών, (μεταχειρισμένων αλλά σε καλή κατάσταση- ηλικίας Γυμνασίου- Λυκείου για αγόρια και κορίτσια), προκειμένου να προσφερθούν προς χρήση από τους .

Για τη συνεννόηση των ενδιαφερόμενων που έχουν τα συγκεκριμένα σχολικά είδη και θέλουν να τα προσφέρουν, υπεύθυνη είναι η έφορος του Δ.Σ.Πέπη Οικονόμου (τηλ. 6976-653343), ενώ για τον σκοπό αυτό, ανοικτό θα παραμείνει το της Ένωσης (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων -1ος όρ.) το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 12 έως τις 2.00 μ.μ.

Προσφορά σειρών εγκυκλοπαιδειών –Δωρεά βιβλίων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου, έγινε αποδέκτης προσφοράς μιας ολοκληρωμένης σειράς εγκυκλοπαίδειας από το Σωματείο «Ιππόκαμπος», προκειμένου να προσφερθεί είτε σε οικογένεια που την χρειάζεται, είτε σε σχολική βιβλιοθήκη. Αποδεκτή έγινε, και ανάλογη προσφορά, άλλων δύο σειρών εγκυκλοπαιδειών, από γονέα-μέλος της Ένωσης.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μία από τις σειρές, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Επίσης, όποιος σύλλογος γονέων επιθυμεί να του δοθούν στη διάρκεια της χρονιάς, ΔΩΡΕΑΝ βιβλία (μεταχειρισμένα ή καινούργια- εφόσον υπάρχει πραγματική ανάγκη στη βιβλιοθήκη), να ενημερώσει με ηλεκτρονικό μήνυμα στο enwsigoneownvolou@gmail.com με τα απαραίτητα στοιχεία.

Θεατρικό ενάντια στους εθισμούς

Ένα θεατρικό έργο από την «Ομάδα Καρυδότσουφλο», βασισμένο στο της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου θα παρουσιαστεί την 30 Σεπτεμβρίου στο «Ergon Showground» στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Η θεατρική παράσταση αποτελεί μέρος του προγράμματος ς του καπνίσματος «ΠΑΡΕ » της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, το οποίο έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και απευθύνεται σε α/βάθμιας και β/ βάθμιας εκπαίδευσης.

Ο τίτλος του θεατρικού, είναι «Το βατραχάκι που πήδησε στο βάλτο» και είναι μια αληθινή ιστορία με συμβολισμούς που παρουσιάζεται με την τεχνική του μαύρου θεάτρου για τον εθισμό, το κάπνισμα, τις ουσίες, τις παγίδες και τις εξαρτήσεις.

.Σ. της Ένωσης, δέχθηκε προσφορά από την εταιρεία που θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο θεατρικό, ώστε το εισιτήριο για όσους Συλλόγους Γονέων θελήσουν να προμηθευτούν για τους μαθητές, να είναι με σημαντική έκπτωση, στην τελική τιμή των 5 (αντί των 9 στην είσοδο), μαζί με ένα χυμό δώρο.

Επίσης, στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά οικογενειών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, ωστόσο δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (ανήκουν στην κατηγορία πρόνοιας ή παροχής πρωινού στα σχολεία), θα πρέπει να ενημερωθεί η Ένωση Γονέων, ώστε να εξασφαλίσει τη δωρεάν είσοδό τους.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και στις δύο περιπτώσεις, (εκ των προτέρων και όχι στο ταμείο) λόγω του περιορισμένου αριθμού συγκεκριμένων θέσεων.

Για τη συνεννόηση των ενδιαφερόμενων συλλόγων, υπεύθυνη είναι η έφορος του Δ.Σ. Πέπη Οικονόμου (τηλ. 6976-653343), ενώ για την προμήθεια εισιτηρίων, ανοικτό θα παραμείνει το γραφείο της Ένωσης (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων -1ος όρ.) το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 12.00 μ. έως τις 2.00 μ.μ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση