Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έκκληση για αιμοδοσία από την Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Έκκληση για αιμοδοσία από την Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Έκκληση για αιμοδοσία από την Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

“Σήμερα πληροφορηθήκαμε για μια ακραία ανησυχητική κατάσταση η οποία είναι στο χέρι μας να μην υφίσταται αύριο. Πρόκειται για τη σοβαρότατη έλλειψη τος για τους ές μας, τους γονείς, τους συναδέλφους και κάθε πολίτη οι οποίοι πάσχουν από ” αναφέρει η   Δ.Δ.Ε. .

Επίσης προσθέτει απευθυνόμενη στους καθηγητές: ” Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να επιρρίψουμε ευθύνες κάπου και επίσης είναι πολύ εύκολο να τοαγνοήσουμε. Όμως, είναι το ίδιο εύκολο να ενεργήσουμε άμεσα ώστε να πάψει αυτή η κατάσταση άμεσα. Θεωρούμε ότι είναι πολύ απλό και καθόλου χρονοβόρο το να επισκεφτούμε μία μονάδα ς κοντά στο μας, ίσως κοντά στο εξοχικό μας,  ακόμη και κοντά στην στην οποία αναπαυόμαστε.

Γνωρίζουμε τις ενέργειές σας για την κάλυψη της ανάγκης για μέσα από τα σας και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και τιμή που όλοι μας συνεισφέρουμε στην κάλυψη της ανάγκης των συνανθρώπων μας. Όμως αυτές τις μέρες πρέπει όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί, όσοι μπορούμε και σε όσους είναι δυνατόν να σπεύσουμε άμεσα δίνοντας λίγο χρόνο, δίνοντας λίγο αίμα κάνοντας μία μεγάλη προσφορά. Ευχόμενοι καλή ξεκούραση εν όψει ενός
δύσκολου Σεπτέμβρη ευχόμαστε καλή προσφορά στον ή μας, τον συνάδελφό μας” , τον συνάνθρωπό μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση