Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκδόθηκαν οι άδειες διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, ΚΞΓ και κατ’οίκον
Εκδόθηκαν οι άδειες διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, ΚΞΓ και κατ’οίκον

Εκδόθηκαν οι άδειες διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, ΚΞΓ και κατ’οίκον

Οι αποφάσεις ΑΑΝΕΩΣΗΣ ς διδασκαλίας σε Φροντιστήρια, ΚΞΓ και κατ'οίκον, όσων έχουν υποβάλει αίτηση στην υπηρεσία μέχρι και 23/11/2021 έχουν εκδοθεί.

Επίσης έχει εκδοθεί το σύνολο των ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ που έχουν κατατεθεί στη διεύθυνση Β'/Θμιας Εκπαίδευσης ς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ισόγειο του κτηρίου «Μουρτζούκου» (Επτά Πλατανίων 16) που στεγάζεται η ΔΔΕ ς για να τις παραλαμβάνουν καθημερινά 13.30-14.30 με την ταυτότητά τους.

Τονίζεται ότι με βάση την υπ'αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136/ ΚΥΑ /Β /5138 το κοινό εισέρχεται στο κτήριο της ΔΔΕ Μαγνησίας κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού,
[β] ισχύοντος πιστοποιητικού νόσησης,
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωναϊό -19 (PCR έως και 72 ώρες ή rapid test έως και 48 ώρες) Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.

Σε κάθε περίπτωση κατά την προσέλευση και παραμονή στο κτήριο της ΔΔΕ Μαγνησίας η είναι υποχρεωτική.
Σύντομα θα ακολουθήσει και νέα ανακοίνωση για την παραλαβή των αποφάσεων ανανέωσης αδειών διδασκαλίας που κατατέθηκαν μέχρι τα Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την τροποποίηση της περ. 6 της υποπαρ. Θ12 της παρ. Θ του άρθρου πρώτου του ν. 493/2012 οι προηγούμενες που έχουν ανανεωθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ ισχύουν μέχρι και 31/03/.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση