Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου
Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου

Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου

 

Η κι Κηδεμόνων Α/θμις και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, (Tμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γεν. υ Βόλου, διοργανώνει ς γονέων με θέμα: Αντισύλληψη και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα – σωστές πρακτικές ενημέρωσης των παιδιών .

Οι ενημερώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 23 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου , (θα συμμετάσχουν οι ίδιοι γονείς της πρώτης ομάδας) στις 6 το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων του 8ου Γυμνασίου Βόλου (Απόλλωνος με Ορμινίου, Ν. ). Ομιλήτριες θα είναι η  Κατερίνα Καλαϊτζή (μαία) και η  Παναγιώτα Ντούλια (επισκέπτρια Υγείας).

Η ενημέρωση αφορά κυρίως γονείς παιδιών Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου.

Λόγω της δυνατότητας συμμετοχής συγκεκριμένου αριθμού γονέων, απαιτείται η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, (έως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου) στην έφορο της Ένωσης Λιάνα Πασχούδη τηλ. 6977-070414 και lianapashoudi@yahoo.gr

Τα οικονομικά των Συλλόγων

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου σε  ομιλία με θέμα:  «Φορολογικές Υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων» τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας () Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον  Αλέκο Κεχαγιά, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Μαγνησίας.

 

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την έγκυρη ενημέρωση όλων των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση