Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου
Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου

Εκδηλώσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης , σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, (Tμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γεν. Νοσοκομείου Βόλου, διοργανώνει ενημέρωσης γονέων με θέμα: Αντισύλληψη και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα – σωστές πρακτικές ενημέρωσης των παιδιών .

Οι ενημερώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 23 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, (θα συμμετάσχουν οι ίδιοι γονείς της πρώτης ομάδας) στις 6 το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων του 8ου Γυμνασίου Βόλου (Απόλλωνος με Ορμινίου, Ν. Δημητριάδα). Ομιλήτριες θα είναι η  Κατερίνα Καλαϊτζή (μαία) και η  Παναγιώτα Ντούλια (επισκέπτρια Υγείας).

Η ενημέρωση αφορά κυρίως γονείς παιδιών Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου.

Λόγω της δυνατότητας συμμετοχής συγκεκριμένου αριθμού γονέων, απαιτείται η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, (έως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου) στην έφορο της Ένωσης Λιάνα Πασχούδη τηλ. 6977-070414 και lianapashoudi@yahoo.gr

Τα οικονομικά των Συλλόγων

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου σε  ομιλία με θέμα:  «Φορολογικές Υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων» τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον  Αλέκο Κεχαγιά, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Μαγνησίας.

 

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την έγκυρη ενημέρωση όλων των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση