Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών
Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών

Η Ένωση Γονέων και φέτος θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές της ΣΤ δημοτικού , σε ειδική εκδήλωση.

Στα και τους συλλόγους, έχουν σταλεί αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και την ανακοίνωση της εκδήλωσης ώστε να αναρτηθεί την ημέρα της παράδοσης βαθμολογίας στην ΣΤ Δημοτικού για πληροφόρηση των γονέων – κηδεμόνων αλλά και Υπεύθυνη Δήλωση για υπογραφή από τον γονέα – κηδεμόνα για τη συμμετοχή του μαθητή στην εκδήλωση. Όπως αναφέρεται:

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει τους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δ. Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων δήμων για τον ίδιο σκοπό.

Στόχος, η επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών.

Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε έπαινο για όλους τους αριστούχους , καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα προκύψουν μέσω κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που θα προταθούν από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση-σύμφωνη γνώμη του γονέα).

Αυτό που επιθυμούμε, είναι το κάθε σχολείο, με βάση τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών της ΣΤ’ τάξης, να προτείνει τους  μαθητές με το απόλυτο  «10» (10 σε όλα τα μαθήματα σε κάθε τρίμηνο).

Οι δηλώσεις

Η δήλωση των ονομάτων των μαθητών θα πρέπει να γίνει από τον διευθυντή των σχολικών μονάδων και με τη σύμφωνη γνώμη του γονέα του μαθητή και  θα τη μεταφέρουν στην Ένωση, με τον εξής τρόπο:

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου : enwsigonewnvolou@gmail.com με Θέμα :«ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ».

 Η δήλωση θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τετάρτη 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη προετοιμασία.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση απονομής, θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, ανάλογα και με τη συμμετοχή-ανταπόκριση. Η παρουσία των παιδιών, προϋποθέτει και την συνοδεία τους από ενήλικες (γονείς- κηδεμόνες). Στην εκδήλωση, καλούνται εκ των προτέρων και οι δάσκαλοι της ΣΤ που επιθυμούν, από το κάθε σχολείο.

Στο τέλος της κλήρωσης των τριών μαθητών για τα οικονομικά βραβεία, (που θα γίνει δημόσια ενώπιον των παρευρισκομένων), θα δοθούν οι έπαινοι όλων των μαθητών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του μέσω της Ένωσης, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση.

**Σημειώνεται ότι η Ένωση, δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη συμμετοχή, όσων μαθητών δεν δηλωθούν εγκαίρως ή καθόλου απ΄ τις σχολικές τους μονάδες, ενώ και η όποια βράβευση, δεν αποκλείει την ύπαρξη πολλών ακόμη άριστων μαθητών, στα σχολεία μας.

.Σε κάθε περίπτωση, όσοι γονείς επιθυμούν και μέσω του συλλόγου γονέων της σχολικής μονάδας να ανταποκριθούν, μπορούν να επικοινωνούν με την Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση