Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνδιοργάνωση εκδήλωσης Κεθεά -Πιλότος, Ένωσης γονέων και κοινωνικού φροντιστήριου
Συνδιοργάνωση εκδήλωσης Κεθεά -Πιλότος, Ένωσης γονέων και κοινωνικού φροντιστήριου

Συνδιοργάνωση εκδήλωσης Κεθεά -Πιλότος, Ένωσης γονέων και κοινωνικού φροντιστήριου

Το Σάββτο 1 Δεκεμβρίου το με το ΚΕΘΕΑ-ΠΙΛΟΤΟΣ συνδιοργνώνουν εκδήλωση-ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί  σε αίθουσα εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ-ΠΙΛΟΤΟΣ, Γ.Καρτάλη 48 και 18.00 μ.μ.

Η ομιλία θα διεξαχθεί με την στήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τίτλο: «Εξαρτήσεις: Μύθοι και Πραγματικότητα. Μια βιωματική ιστορία».

Ο σύλλογος εθελοντών καθηγητών προσκαλεί γονείς, ές και εκπαιδευτικούς να παρευρεθούν στην εκδήλωση-ομιλία.

Δράσεις του κοινωνικού φροντιστηρίου Βόλου – Δεκέμβρης

ΒΑΖΑΑR 8-9 Δεκεμβρίου, για όλους, κοινωνικό φροντιστήριο

Το Βόλου σε με το Στέκι Αλληλεγγύης Για όλους Νέας Ιωνίας διοργανώνουν ένα διήμερο bazaar και διάφορες άλλες δραστηριότητες στις 8-9 Δεκεμβρίου στο χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Τριανταφυλλίδη 74, πρώην σταθμός Αρίων, Άσυλο. Επίσης, θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε να διανεμηθούν ενόψει των εορτών.
Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για την στήριξη του Στεκιού Αλληλεγγύης Για όλους.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Μέχρι και 23 Δεκεμβρίου στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Τριανταφυλλίδη 74, Άσυλο, θα συλλέγονται τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και καπάκια. Όλα τα συλλεχθέντα θα διανεμηθούν σε φορείς, ώστε να μοιραστούν σε όσους έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση