Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό
Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό

Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό

Εκδήλωση παρουσίασης του ενδοσχολικού προγράμματος σχολικού έτους 2016-17 με τίτλο: 3D CITY ART  θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (2ας Νοεμβρίου-Ξενοφώντος)  την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό.

Το πρόγραμμα υλοποίησαν οι μαθητές-τριες της Α’ τάξης, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία  και της Β΄ και Γ΄ τάξης, που φοιτούν στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, δίνοντας «σάρκα και οστά» σε μία πρωτότυπη ιδέα, βασιζόμενοι στη σύγχρονη τεχνολογία και με στόχο την καινοτομία.

Το συγκεκριμένο “project” εντάχθηκε   στο πρόγραμμα εικονικών επιχειρήσεων του ΣΕΝ/JA GREECE και παρουσιάστηκε στην μαθητική έκθεση της Θεσσαλονίκης κατά το τρέχον σχολ. έτος, όπου οι μαθητές-τριες, εμβαθύνοντας στον ψηφιακό σχεδιασμό, δημιούργησαν μία εικονική επιχείρηση, και δημιούργησαν, με τη μέθοδο της φωτογραμμετρίας, τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα – έργα τέχνης, με δυνατότητα αξιοποίησης στη διακόσμηση κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων.

Στην εκδήλωση, θα βραβευτούν οι μαθητές-τριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, για την ευγενική χορηγία από τον φορέα μιας θέσης εργασίας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολικού προγράμματος.

Ο διευθυντής του σχολείου Ευάγγ.  Παρασκευάς, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των μαθητών-τριων του σχολείου στο πρόγραμμα και την πρωτότυπη ιδέα των μαθητών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα είναι τιμή για το 2ο ΕΠΑΛ η παρουσία του εκπαιδευτικού κόσμου στην εκδήλωση, αλλά και όποιου γονιού και μαθητή ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τους τομείς που λειτουργούν στη σχολική μονάδα.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Xρήση της εφαρμογής "Δημότης Σκιάθου" για πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου - https://t.co/VaWtr3fmoh -

  • Τέσσερα ύποπτα περιστατικά στο Νοσοκομείο Βόλου-Αρνητικά τα υπόλοιπα - https://t.co/M0WNPIBnnA -

  • Συμβολικές κινητοποιήσεις στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της Θεσσαλίας - https://t.co/1BMFW4sfbQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση