Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό
Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό

Εκδήλωση 3D CITY ART του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό

Εκδήλωση παρουσίασης του ενδοσχολικού προγράμματος σχολικού έτους 2016-17 με τίτλο: 3D CITY ART  θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (2ας Νοεμβρίου-Ξενοφώντος)  την Πέμπτη 4 Μαΐου και 19.00.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ – Εσπερινό.

Το πρόγραμμα υλοποίησαν οι μαθητές-τριες της ’ τάξης, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία  και της Β΄ και ΄ τάξης, που φοιτούν στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, δίνοντας «σάρκα και οστά» σε μία πρωτότυπη ιδέα, βασιζόμενοι στη σύγχρονη τεχνολογία και με στόχο την .

Το συγκεκριμένο “project” εντάχθηκε   στο πρόγραμμα εικονικών επιχειρήσεων του ΣΕΝ/JA GREECE και παρουσιάστηκε στην μαθητική έκθεση της Θεσσαλονίκης κατά το τρέχον σχολ. έτος, όπου οι μαθητές-τριες, εμβαθύνοντας στον ψηφιακό σχεδιασμό, δημιούργησαν μία εικονική επιχείρηση, και δημιούργησαν, με τη μέθοδο της φωτογραμμετρίας, τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα – τέχνης, με δυνατότητα αξιοποίησης στη διακόσμηση κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων.

Στην εκδήλωση, θα βραβευτούν οι μαθητές-τριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου , για την ευγενική χορηγία από τον φορέα μιας θέσης εργασίας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολικού προγράμματος.

Ο διευθυντής του σχολείου Ευάγγ.  Παρασκευάς, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των -τριων του σχολείου στο πρόγραμμα και την πρωτότυπη ιδέα των , επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα είναι τιμή για το 2ο ΕΠΑΛ η παρουσία του εκπαιδευτικού κόσμου στην εκδήλωση, αλλά και όποιου γονιού και μαθητή ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τους τομείς που λειτουργούν στη σχολική μονάδα.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκληρές κυρώσεις, ψυχροπολεμικό κλίμα - https://t.co/s10lzdJjOD -

  • ΕΚΒ: Κάτω τα χέρια από το 8ωρο - https://t.co/dom6pSuUFl -

  • Συνελήφθησαν στην Σκιάθο για διάνοιξη αρδευτικής γεώτρησης - https://t.co/0a57S5XONI -

"Αλιεύοντας" την είδηση