Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας
Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη  αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Μετά πό την των Συλλόγων Διδσκόντων των Σχολείων του Συγκροτήματος Φυτόκου (1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, 4ο ΕΠΑ.Λ. και 2ο Ε.Κ.)  και  το αίτημα που κατατέθηκε στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση ς για τη λειτουργία της Ειδικότητας «Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών» στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη της Μονάδας του 307 ,  του 1ου ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  και του 2ου Ε.Κ.  Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κατά την οποία  συζητήθηκαν το αναλυτικό της ειδικότητας, ο απαραίτητος εργαστηριακός εξοπλισμός  και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τις διδακτικές επισκέψεις στο 307 .

Επίσης, έγινε και παρουσίαση των εργαστηριακών και βοηθητικών χώρων που θα χρησιμοποιηθούν, όταν θα εγκριθεί η λειτουργία της ειδικότητας από το .

Συμφωνήθηκε,  επόμενη συνάντηση μέσα στο Δεκέμβριο, για να γίνει η επεξεργασία ενός μνημονίου συνεργασίας του 307 ΠΕΒ και του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, που θα εμπεριέχει την έγκριση των δύο Υπουργείων, Παιδείας και , ώστε να προχωρήσει η λειτουργία της ειδικότητας με τις καλύτερες προοπτικές για τους ές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση