Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας
Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη  αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Μετά από την απόφαση των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολείων του Συγκροτήματος Φυτόκου (1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, 4ο ΕΠΑ.Λ. και 2ο Ε.Κ.)  και  το αίτημα που κατατέθηκε στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας για τη λειτουργία της Ειδικότητας «Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών» στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη της Μονάδας του 307 ΠΕΒ,  του 1ου ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  και του 2ου Ε.Κ.  Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κατά την οποία  συζητήθηκαν το αναλυτικό πρόγραμμα της ειδικότητας, ο απαραίτητος εργαστηριακός εξοπλισμός  και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τις διδακτικές επισκέψεις στο 307 ΠΕΒ.

Επίσης, έγινε και παρουσίαση των εργαστηριακών και βοηθητικών χώρων που θα χρησιμοποιηθούν, όταν θα εγκριθεί η λειτουργία της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας.

Συμφωνήθηκε,  επόμενη συνάντηση μέσα στο Δεκέμβριο, για να γίνει η επεξεργασία ενός μνημονίου συνεργασίας του 307 ΠΕΒ και του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, που θα εμπεριέχει την έγκριση των δύο Υπουργείων, Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, ώστε να προχωρήσει η λειτουργία της ειδικότητας με τις καλύτερες προοπτικές για τους μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έφυγε από τη ζωή ο πρώην γραμματέας της Κοινότητας Άλλης Μεριάς Ιωάννης Χρ. Τζαλαβρέτας  - https://t.co/0o7c9LiZyl -

  • Χαμένο μονοπάτι αναβίωσε ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/6vnflG3EQW -

  • Συνελήφθη με μισό κιλά κάνναβη - https://t.co/iiIn82r0y5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση