Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας
Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη  αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών στα ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Μετά πό την πόφαση των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολείων του Συγκροτήματος Φυτόκου (1ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, 4ο και 2ο Ε.Κ.)  και  το αίτημα που κατατέθηκε στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση για τη λειτουργία της Ειδικότητας «Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών» στο 1ο ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Μονάδας του 307 ΠΕΒ,  του 1ου ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  και του 2ου Ε.Κ.  Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κατά την οποία  συζητήθηκαν το αναλυτικό της ειδικότητας, ο απαραίτητος εργαστηριακός εξοπλισμός  και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τις διδακτικές επισκέψεις στο 307 ΠΕΒ.

Επίσης, έγινε και παρουσίαση των εργαστηριακών και βοηθητικών χώρων που θα χρησιμοποιηθούν, όταν θα εγκριθεί η λειτουργία της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας.

Συμφωνήθηκε,  επόμενη μέσα στο Δεκέμβριο, για να γίνει η επεξεργασία ενός μνημονίου συνεργασίας του 307 ΠΕΒ και του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, που θα εμπεριέχει την έγκριση των δύο Υπουργείων, Παιδείας και , ώστε να προχωρήσει η λειτουργία της ειδικότητας με τις καλύτερες προοπτικές για τους .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση