Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)
Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Το 2ο (Εσπερινό) ενημερώνει τους ενδιαφερόμε ότι η προθεσμία για νέες – ανανεώσεις εγγραφών (δηλ. για μαθητές που φοιτούν ήδη στο σχολείο) – μετεγγραφές μαθητών και μαθητριών σε όλες τις τάξεις των ημερήσιων και εσπερινών , για το σχολικό έτος 2020-2021, συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Οι εγγραφές, όπως και την περσινή χρονιά, γίνονται και φέτος ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές: https://eeggrafes.minedu.gov.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών των ενδιαφερόμενων ή, προκειμένου για ανήλικους μαθητές, των κηδεμόνων τους.

Οι μαθητές/-τριες, λοιπόν, ή οι γονείς μαθητών που θέλουν να φοιτήσουν στο 2ο ΕΠΑΛ (Εσπερινό), αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική εγγραφή με τους κωδικούς μέσω της πιο πάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, αποθηκεύουν το έγγραφο στον υπολογιστή τους και το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου μας, 2epalespvolou@sch.gr συμπληρώνοντας στο πεδίο «ΘΕΜΑ» του μηνύματος το ονοματεπώνυμο του μαθητή και την τάξη εγγραφής. Θα αποσταλεί από το σχολείο απαντητικό email, που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της δήλωσης εγγραφής. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν παραλάβουν απαντητικό email, να επικοινωνήσουν με το σχολείο, στο τηλέφωνο: 2421 0 38211. Όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, αλλά αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxisnet, μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σχολείο μας, που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, στο « Διδακτήριο», οδός 3 – Πολυμέρη, λειτουργούν οι τομείς:

1. Οικονομίας & Διοίκησης

2. Πληροφορικής

3. Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια για την πραγματοποίηση της εγγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του σχολείου καθημερινά, 18:00 – 22:00, στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή ηλεκτρονικά στο email του σχολείου 2epalespvolou@sch.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση