Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)
Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία για νέες εγγραφές – ανανεώσεις εγγραφών (δηλ. για μαθητές που φοιτούν ήδη στο σχολείο) – μετεγγραφές μαθητών και μαθητριών σε όλες τις τάξεις των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ, για το σχολικό έτος 2020-2021, συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Οι εγγραφές, όπως και την περσινή χρονιά, γίνονται και φέτος ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές: https://eeggrafes.minedu.gov.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet των ενδιαφερόμενων ή, προκειμένου για ανήλικους μαθητές, των κηδεμόνων τους.

Οι μαθητές/-τριες, λοιπόν, ή οι γονείς μαθητών που θέλουν να φοιτήσουν στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό), αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική εγγραφή με τους κωδικούς taxisnet μέσω της πιο πάνω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, αποθηκεύουν το έγγραφο στον υπολογιστή τους και το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου μας, 2epalespvolou@sch.gr συμπληρώνοντας στο πεδίο «ΘΕΜΑ» του μηνύματος το ονοματεπώνυμο του μαθητή και την τάξη εγγραφής. Θα αποσταλεί από το σχολείο απαντητικό email, που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της δήλωσης εγγραφής. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν παραλάβουν απαντητικό email, να επικοινωνήσουν με το σχολείο, στο τηλέφωνο: 2421 0 38211. Όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, αλλά αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxisnet, μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο σχολείο μας, που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, στο «Καρτάλειο Διδακτήριο», οδός Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη, λειτουργούν οι τομείς:

1. Οικονομίας & Διοίκησης

2. Πληροφορικής

3. Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια για την πραγματοποίηση της εγγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του σχολείου καθημερινά, 18:00 – 22:00, στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή ηλεκτρονικά στο email του σχολείου 2epalespvolou@sch.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση