Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
«Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

«Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα» στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο πλίσιο της ευισθητος αλλά και της έγκυρης ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα ψυχο-παιδαγωγικά, και με προσανατολισμό στη διασύνδεση οικογένειας και σχολείου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α'/βάθμιας και Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Λυκείου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), συνδιοργανώνουν την Δευτέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο συγκρότημα Μουρτζούκου (Επτά Πλατανίων με ) ομιλία, με θέμα «Εφηβικό άγχος και ».

Πρόκειται για μια ομιλία που θα παρουσιάσει με τρόπο απλό, τους λόγους εμφάνισης του άγχους και των διαταραχών άγχους στους εφήβους και θα περιγράψει τους τρόπους αποφυγής των ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Ομιλήτρια η κοινωνική – κλινική ψυχολόγος Γεωργιάδου Ιωάννα, συστημική ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Σωματικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Καθώς το θέμα αναφέρεται τόσο στη όσο και στην οικογενειακή ζωή, θα δώσει την ευκαιρία για μια πλούσια συζήτηση με το κοινό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ενημερώνομαι – Αξιοποιώ δημιουργικά το διαδίκτυο

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη ομιλία, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του διαδικτύου και κυρίως για τα νέα δεδομένα στο συγκεκριμένο θέμα, συνδιοργανώνουν η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α'/βάθμιας και Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο συγκρότημα Μουρτζούκου (Επτά Πλατανίων με ).

Η ομιλία, θα έχει ως θέμα: «Ενημερώνομαι – Αξιοποιώ δημιουργικά το διαδίκτυο», με ομιλητή, τον   Αντώνη Πλαγερά, υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Μαγνησίας και πρεσβευτής του ΙΤΕ για την ασφάλεια πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Η είναι ανοικτή προς όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν, αλλά και να θέσουν διάφορα ερωτήματα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση