Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Δύο εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών στη Μαγνησία
Δύο εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών στη Μαγνησία

Δύο εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών στη Μαγνησία

Δύο θα είναι τα εξεταστικά κέντρα στη Μαγνησία στα οποία οι υποψήφιοι του νομού θα διαγωνιστούν στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 10 το πρωί, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στους χώρους του 1ου Λυκείου Βόλου θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι που προέρχονται από ίδιο σχολείο, από το 2ο Βόλου, από το 4ο , το 5ο Λύκειο, το 6ο Λύκειο, το 7ο Λύκειο, το 8ο Λύκειο, το , το Γενικό Λυκείο Αγριάς, το Αργαλαστής, τις Λυκειακές Τάξεις Τρικερίου, το Ζαγοράς, το ΓΕΛ Τσαγκαράδας, το ΓΕΛ Σκιάθου, Σκοπέλου, τις Λυκειακές Τάξεις Γλώσσας, τις Λυκειακές Τάξεις Αλοννήσου και το Ιδιωτικό Σχολείο Προμηθέας.

Στο εξεταστικό που θα λειτουργήσει στο 3ο Λύκειο Βόλου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι από το ίδιο σχολείο, το 1ο Νέας Ιωνίας, το 2ο Νέας Ιωνίας, το Μουσικό Λύκειο Βόλου, το ΓΕΛ Νέας Αγχιάλου, το ΓΕΛ Αλμυρού, τις Λυκειακές Τάξεις Σούρπης, το ΓΕΛ Βελεστίνου, το ΓΕΛ Καναλίων, το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, το , το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, το , το ΕΠΑΛ Αγριάς, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, το ΕΠΑΛ Αλμυρού και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση