Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Δύο ασημένια μετάλλια σε βολιώτες μαθητές
Δύο ασημένια μετάλλια σε βολιώτες μαθητές

Δύο ασημένια μετάλλια σε βολιώτες μαθητές

Στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα στο Παράρτημα Μαγνησίας

 

Ασημένια μετάλλια στην «35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα» κατέκτησαν ο Νίκος Παπαγιάννης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βόλου και η Κωνσταντίνα Ρασβάνη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου, του 5ου Γυμνασίου Βόλου.

Με σχετική ανακοίνωσή του, «το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του Ν. Μαγνησίας ανακοινώνει την κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων από τους  μαθητές Νικόλαο Παπαγιάννη, μαθητή της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με 13η  σειρά κατάταξης Πανελληνίως και  την Κωνσταντίνα Ρασβάνη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου, του 5ου Γυμνασίου Βόλου με 6η σειρά κατάταξης Πανελληνίως.

Είναι η πρώτη φορά που δύο μαθητές του Παραρτήματός μας συγχρόνως βραβεύονται με μετάλλιο και η πρώτη φορά μετά το 2012 που μαθητής  Λυκείου κατακτά επίσης μετάλλιο.

Το Παράρτημα Μαγνησίας συγχαίρει τους μαθητές για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία, όπως επίσης τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στηρίζουν με τον τρόπο τους στην προσπάθειά τους αυτή.

Οι διακριθέντες μαθητές θα διαγωνισθούν στη Μεσογειάδα 2018 το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και για τη συμμετοχή τους στη Βαλκανιάδα και την Ολυμπιάδα 2018, στον Προκριματικό που θα γίνει την Κυριακή 1η Απριλίου 2018.

Και οι δύο διαγωνισμοί θα γίνουν στην Αθήνα. Υπενθυμίζουμε την τελετή απονομής των βραβείων-μεταλλίων του Παραρτήματός μας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.00π.μ. στο Αμφιθέατρο Κορδάτος (Κτίριο Παπαστράτου).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nίκη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου #γυναικείαομάδαβόλεϊ - https://t.co/whWLcdBxAI -

  • Διπλή νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου #κορασίδεςΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/5pwP2pi0QP -

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

"Αλιεύοντας" την είδηση