Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ενόψει της νές σχολικής περιόδου 2019-2020, εγκρίθηκε στη συνεδρίση του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου στις 17 Σεπτεμβρίου η υλο προγραμμάτων και δράσεων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α' Βάθμιας.

Ειδικότερα εγκρίθηκε να υλοποιηθούν:

Προγράμματα γνωριμίας διαφόρων αθλημάτων σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α΄θμιας Εκπαίδευσης, με τους αθλητικούς Συλλόγους και με το προσωπικό της Διεύθυνσης Αθλητισμού. Οι Αθλητικοί Σύλλογοι θα κληθούν να υποβάλλουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία καθώς επίσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πιστοποίησή των.

Μετά από έγκριση της ς Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με την το ραφείο ς Αγωγής Μαγνησίας οι αθλοπαιδιές των Δημοτικών Σχολείων στα αθλήματα Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, και Βόλλεϋ , καθώς επίσης και οι τελικοί αγώνες Τετράθλου.

Αθλητικό Καλοκαίρι, για μία ή δύο περιόδους, αν με τις αγωνιστικές και τις ανάγκες του Δήμου, όσον αφορά στις κατά την θερινή περίοδο

Το κόστος υλος των προγραμμάτων Πρωταθλημάτων και Τετράθλου περιορίζονται στην προμήθεια διπλωμάτων συμμετοχής και μεταλλίων ύψους 500 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση