Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δράσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ενόψει της νέας σχολικής περιόδου 2019-2020, εγκρίθηκε στη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου στις 17 Σεπτεμβρίου η υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α’ Βάθμιας.

Ειδικότερα εγκρίθηκε να υλοποιηθούν:

Προγράμματα γνωριμίας διαφόρων αθλημάτων σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με την Διεύθυνση ΄θμιας Εκπαίδευσης, με τους αθλητικούς Συλλόγους και με το προσωπικό της Διεύθυνσης Αθλητισμού. Οι Αθλητικοί Σύλλογοι θα κληθούν να υποβάλλουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία καθώς επίσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πιστοποίησή των.

Μετά από της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με την το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας οι αθλοπαιδιές των Δημοτικών Σχολείων στα αθλήματα Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, και Βόλλεϋ , καθώς επίσης και οι τελικοί αγώνες Τετράθλου.

Αθλητικό Καλοκαίρι, για μία ή δύο περιόδους, ανάλογα με τις αγωνιστικές και τις ανάγκες του Δήμου, όσον αφορά στις αθλητικές εκδηλώσεις κατά την θερινή περίοδο

Το κόστος υλοποίησης των προγραμμάτων Πρωταθλημάτων και Τετράθλου περιορίζονται στην προμήθεια διπλωμάτων συμμετοχής και μεταλλίων ύψους 500 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση