Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Μανώλη Σφακιανάκη
Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο  με τον Μανώλη Σφακιανάκη

Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Μανώλη Σφακιανάκη

 

Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, μετά τη διεξαγωγή πέντε πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων στο νομό Αττικής, την Πάτρα και την Τρίπολη, σας προσκαλεί στο έκτο κατά σειρά σεμινάριο της Πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το » που πραγματοποιείται στο Βόλο τη Δευτέρα 19/03 και ώρα 18:30 στο Κτήριο Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως).

Τόσο η εγγραφή όσο και η συμμετοχή στο σεμινάρια είναι δωρεάν.

Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber International Institute (CSI)  Μανώλης Σφακιανάκης.

Στο σεμινάριο στο Βόλο, εκτός από τον κ. Σφακιανάκη ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η ψυχολόγος – εγκληματολόγος   Μαρίσα Βουλγαράκη και η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου , παιδιά κάθε ηλικίας, , ψυχολόγοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND .

Η πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην .

Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Δράσης:

12/02 Πειραιάς, 21/02 , 26/02 Αθήνα-Κέντρο, 07/03 Πάτρα, 12/03 Τρίπολη, 19/03 Βόλος, 28/03 Ηράκλειο Κρήτης, 30/04 Θεσσαλονίκη, 7/05 Ιωάννινα, 23/05 Μυτιλήνη

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια): https://prostatepse.gr/ ή τηλεφωνικά 210 77 09 777.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας στο σύνολο της Δράσης «Προστάτεψε το σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» είναι η Καθημερινή, το The Toc  και το Jenny.gr ενώ για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο χορηγοί επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα magnesianews.gr και το Radio ΕΝΑ 102,5FM.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση