Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Μανώλη Σφακιανάκη
Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο  με τον Μανώλη Σφακιανάκη

Δωρεάν σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τον Μανώλη Σφακιανάκη

 

Η iDialogue, στική μη κερδοσκοπική ετιρεία, μετά τη διεξαγωγή πέντε πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων στο νομό Αττικής, την και την , σας προσκαλεί στο έκτο κατά σειρά σεμινάριο της Πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που πραγματοποιείται στο Βόλο τη Δευτέρα 19/03 και 18:30 στο Κτήριο Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως).

Τόσο η εγγραφή όσο και η συμμετοχή στο σεμινάρια είναι .

Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI)  Μανώλης Σφακιανάκης.

Στο σεμινάριο στο Βόλο, εκτός από τον κ. Σφακιανάκη ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η ψυχολόγος – εγκληματολόγος   Μαρίσα Βουλγαράκη και η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου , παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND .

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Δράσης:

12/02 Πειραιάς, 21/02 Μαρούσι, 26/02 Αθήνα-Κέντρο, 07/03 , 12/03 , 19/03 Βόλος, 28/03 Ηράκλειο Κρήτης, 30/04 Θεσσαλονίκη, 7/05 Ιωάννινα, 23/05 Μυτιλήνη

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια): https://prostatepse.gr/ ή τηλεφωνικά 210 77 09 777.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας στο σύνολο της Δράσης «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» είναι η Καθημερινή, το The Toc  και το Jenny.gr ενώ για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο χορηγοί επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα magnesianews.gr και το Radio ΕΝΑ 102,5FM.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση