Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά που μένουν σπίτι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά που μένουν σπίτι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά που μένουν σπίτι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινά σήμερα με το πρώτο διαδικτυακό νηπιαγωγείο kidoplanet

Κ. Αγοραστός: «Είμαστε κοντά στη Θεσσαλική οικογένεια με έξυπνα και σύγχρονα εργαλεία»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε με το πρώτο online νηπιαγωγείο Kidoplanet της Λαρισαίας Τίνας Μιναρετζή, προσφέρει από σήμερα τις του νηπιαγωγείου σε όλες της Θεσσαλικές οικογένειες, για την περίοδο της πανδημίας του κορωναϊού. « Δίνουμε στους γονείς ένα χρήσιμο, σύγχρονο και εργαλείο για να απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο τα μικρά παιδιά, που παραμένουν . Μένουμε , προστατεύουμε τους εαυτούς μας και όσους αγαπάμε, συνδεόμαστε στο www.kidoplanet.gr, περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά και ευχάριστα με τις υπηρεσίες του πρώτου online νηπιαγωγείου» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Ευχαριστώ πολύ την κ. Τίνα Μιναρετζή και τον προγραμματιστή   Βασίλη Κολορίζο για το αυξημένο αίσθημα ευθύνης. Είναι παράδειγμα ατομικής ευθύνης που ανάγεται σε συλλογική» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το www.kidoplanet.gr δημιουργήθηκε το 2011. Αποτελεί μια εκπαίδευσης παιδιών προς ηλικίας 3-6 ετών και ένα εργαλείο πληροφορικής εκπαίδευσης νηπίων. Είναι πλήρως εικονογραφημένο και η πλοήγηση είναι σχεδιασμένη συμβολικά. Περιέχει ασκήσεις μαθηματικών καλύπτοντας όλη την θεματολογία του νηπιαγωγείου, πλήρη εγκυκλοπαίδεια του τος, παζλ, ζωγραφική και φύλλα εργασίας προς εκτύπωση.

Διαθέτει σύστημα εξατομικευμένης προόδου και προσαρμόζεται στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών.

Διαθέτει επίσης συνοδευτικές εφαρμογές πολυμέσων ( βίντεο, εικόνες, ήχους).

Το kidoplanet χρησιμοποιείται από νηπιαγωγεία και ιδιώτες γονείς πανελλήνια.

Όποιος ενδιαφέρεται για ελεύθερη χρήση του Kidoplanet μπορεί να αποστείλει email στο kidoplanet2017@gmail.com και θα λάβει πρόσκληση ελεύθερης πρόσβασης άμεσα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση