Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος
Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος

Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος

Πρώτοι σε μόρι γι τις Διευθύνσεις Β'/θμιας και Α'/θμιας ήρθαν οι Σωκράτης και Γιώργος Πολύζος αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα μόρια σε επίπεδο υποψηφίων για τη θέση του Διευθυντή Β'θμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη συγκέντρωσε ο Σωκράτης , υποψήφιος για τη θέση στη Β'θμια Εκπαίδευση .

Ειδικότερα ο κ. Σαβελίδης συγκέντρωσε 40,60 μόρια, έναντι 33,55 του Γιώργου Δοδοντσάκη, 32,20 του Θωμά Καρανίκα και 26,17 του Παντελή Πολυχρονόπουλου.

Σε ό,τι αφορά την Α'θμια Εκπαίδευση τα περισσότερα μόρια συγκέντρωσε ο Γιώργος Πολύζος, 36,46 έναντι 35,33 του Χρήστους Κίτσιου, 34,65 της Μερόπης Καζανίδου, 33,70 του Γιώργου Τέκου, 33,60 της Ιωάννας Λέμα, 33,50 της Μαρίας Ζηρδέλη, 33,18 της Μελπομένης Τσίγκρα, 32,79 της Θεος Μητσιάνη και 30,40 του Στέφανου Πίου.

Οι πίνακες της τελικής βαθμολογίας υποψηφίων διευθυντών Α'θμιας και Β'θμιας Εκπαίδευσης αναρτήθηκαν σήμερα στον ιστότοπο της ΠΕριφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης ς.

Ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων, η επανεξέταση των μορίων ενώ η τελική κατάταξη θα πρέπει να αποσταλεί στο υπουργείο Παιδείας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, καθώς την 1η Φεβρουαρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα οι διευθυντές ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση