Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος
Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος

Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και Α’/θμιας ήρθαν οι Σωκρ.Σαβελίδης και Γ.Πολύζος

Πρώτοι σε μόρια για τις Διευθύνσεις Β’/θμιας και ’/θμιας ήρθαν οι Σωκράτης και Γιώργος Πολύζος αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα μόρια σε επίπεδο υποψηφίων για τη θέση του Διευθυντή Β’θμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη Θεσσαλία συγκέντρωσε ο Σωκράτης , υποψήφιος για τη θέση στη Β’θμια .

Ειδικότερα ο κ. Σαβελίδης συγκέντρωσε 40,60 μόρια, έναντι 33,55 του Γιώργου Δοδοντσάκη, 32,20 του Θωμά Καρανίκα και 26,17 του Παντελή Πολυχρονόπουλου.

Σε ό,τι αφορά την ’θμια τα περισσότερα μόρια συγκέντρωσε ο Γιώργος Πολύζος, 36,46 έναντι 35,33 του Χρήστους Κίτσιου, 34,65 της Μερόπης Καζανίδου, 33,70 του Γιώργου Τέκου, 33,60 της Ιωάννας Λέμα, 33,50 της Μαρίας Ζηρδέλη, 33,18 της Μελπομένης Τσίγκρα, 32,79 της Θεοδώρας Μητσιάνη και 30,40 του Στέφανου Πίου.

Οι πίνακες της τελικής βαθμολογίας υποψηφίων διευθυντών Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης αναρτήθηκαν σήμερα στον ιστότοπο της ΠΕριφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ακολουθεί η διαδικασία των ενστάσεων, η επανεξέταση των μορίων ενώ η τελική κατάταξη θα πρέπει να αποσταλεί στο υπουργείο Παιδείας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, καθώς την 1η Φεβρουαρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα οι διευθυντές εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση