Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων 26-06-2020»  
Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων 26-06-2020»   

Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων 26-06-2020»  

Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα. Με το Παλαιό Σύστημα οι μαθητές εξετάστηκαν στο μάθημα της Χημείας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν με το Νέο Σύστημα 859 μαθητές σε σύνολο 878 και απουσίασαν 19 (ποσοστό συμμετοχής 97.84%). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 101μαθητές σε σύνολο 120 και απουσίασαν 19 (ποσοστό συμμετοχής 84.17%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται με την εξέταση των υποψηφίων στα Ειδικά Μαθήματα. Το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών 2020 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα εξεταστεί την  Τετάρτη 1/7/2020. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα εξεταστικά κέντρα και την ώρα εξέτασης, καθώς και πληροφορίες για τα υπόλοιπα Ειδικά Μαθήματα, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας dide.mag.sch.gr.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 με τα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμό Υπολογιστών και Ναυσιπλοΐα ΙΙ.

Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Επαγγελματικών Λυκείων 25-06-2020

Tην Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή κα Αρχές Οργάνωσης
και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Οι υποψήφιοι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 183. Από αυτούς εξετάστηκαν 158 και απουσίασαν 25, με ποσοστό συμμετοχής 86,34%.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σταβ μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, Ναυτικές Μηχανές, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ναυσιπλοΐα ΙΙ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση