Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»
«Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»

«Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»

 Εκδήλωση από την  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος ( Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας), διοργανώνει κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Οι ενημερωτικές , έχουν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και θα αφορούν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, θα αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους σε σχέση με τη των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι γονείς, σε με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και , στα ίδια τα .

Η 1η θεματική ενότητα, αφορά τις «Διατροφικές Προσεγγίσεις προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (5-8 ετών)», με ομιλητές τις διατροφολόγους Νάντια Δεληγιάννη, Υβόνη Κατεργάρη και Ιουλία Παπουτσή.

Η πρώτη εκδήλωση, θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου, (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

Στην πρώτη εκδήλωση, καλούνται όλοι οι γονείς και εκπαιδευτικοί, που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα παιδιά των συγκεκριμένων ηλικιών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση