Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»
«Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»

«Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία»

 Εκδήλωση από την  και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Η και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε με την Ένωση Διατροφολόγων Διαιτολόγων Ελλάδος ( Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας), διοργανώνει κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Διατροφή κατά την παιδική και εφηβική ηλικία».

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, έχουν κατανεμηθεί τόσο στον Ιανουάριο, όσο και στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και θα αφορούν τμηματικά, όλες τις ηλικίες των παιδιών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, θα αναπτύσσονται θέματα και ζητήματα που αφορούν τους σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών τους στα διάφορα στάδια ηλικίας, όπως και πως μπορούν οι ίδιοι οι , σε με τους ειδικούς επιστήμονες, να προσφέρουν σε γνώση και διατροφή, στα ίδια τα παιδιά.

Η 1η θεματική ενότητα, αφορά τις «Διατροφικές Προσεγγίσεις προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (5-8 ετών)», με ομιλητές τις διατροφολόγους Νάντια Δεληγιάννη, Υβόνη Κατεργάρη και Ιουλία Παπουτσή.

Η πρώτη εκδήλωση, θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου , και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) , (Συγκρότημα , είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

Στην πρώτη εκδήλωση, καλούνται όλοι οι γονείς και εκπαιδευτικοί, που έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για τα παιδιά των συγκεκριμένων ηλικιών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση