Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διανομή βιβλίων Βολιωτών συγγραφέων από την ΠΕΜΣ στα σχολεία
Διανομή βιβλίων Βολιωτών συγγραφέων από την ΠΕΜΣ στα σχολεία

Διανομή βιβλίων Βολιωτών συγγραφέων από την ΠΕΜΣ στα σχολεία

Σε μια αξιόλογη κίνηση, προμήθειας και διανομής βιβλίων Μαγνησιωτών συγγραφέων σε του Νομού Μαγνησίας, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Με στοχευμένες ενέργειες, με την αγαστή συνεργασία συγγραφέων και φορέων του Νομού, η Περιφερειακή Ενότητα ολοκλήρωσε όλες τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται από ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο και προμηθεύτηκε στηρίζοντας το σπουδαίο έργο των συγγραφέων.

Συγκεκριμένα προμηθεύτηκε 744 , συνολικού προϋπολογισμού 8.331,24 , τα οποία θα διανεμηθούν σε όλα τα της Μαγνησίας.

Τα βιβλία αυτά είναι: «Ο πολύχρωμος δράκος στο μαγεμένο δάσος με το Γουάι Φάι» με κείμενα-εκπαιδευτικό υλικό του Αλέξανδρου Καπανιάρη και με εικονογράφηση και ζωγραφική του Κώστα Κομνηνού, «Μια φορά και έναν καιρό.ο Αλμυρός» του  Κ. Γκουντάρα, «Ιστορικές μνήμες, 17 Αυγούστου 1881, απελευθέρωση του Αλμυρού» του Κ. Γκουντάρα, «Ελαμιάδα» του Κυριάκου Κυτούδη, «Ανθολογία Μαγνησιωτών Συγγραφέων» του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, «Λόγια της Στεριάς και της Θάλασσας» και «Ο πειρατής με την κόκκινη βαρκούλα» του συγγραφέα πρωτοπρεσβύτερου  Θεόδωρου Μπατάκα.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ως στηρίζουμε μια αξιόλογη προσπάθεια ανθρώπων του πνεύματος. Σε απόλυτη συνεργασία μαζί τους, προμηθευτήκαμε βιβλία τους, τα οποία θα διανείμουμε στα σχολεία του Νομού μας, προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία μέσα από τα βιβλία αυτά να γνωρίσουν καλύτερα μερικούς από τους Μαγνησιώτες συγγραφείς. Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε στο αξιόλογο συγγραφικό τους έργο. Αρωγοί στην , τον πολιτισμό και τη μεταλαμπάδευση υγιών προτύπων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση