Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Διαμαρτυρία στην Α’/θμια Μαγνησίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας
Διαμαρτυρία στην  Α’/θμια Μαγνησίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Διαμαρτυρία στην Α’/θμια Μαγνησίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Διαμαρτυρία στην Α'/θμια ς για το νομο του Υπουργείου Παιδείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βόλο, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης της , της ΟΙΕΛΕ και της ΟΛΜΕ.

Ο πρόεδρος των δασκάλων ς Απ. Μούσιος, επεσήμανε ότι αυτό που ζητούν οι , είναι να αποσυρθεί το αντιεκπαιδευτικό νομο και η τροπολογία που επιβάλει στους εκπαιδευτικούς όταν κάνουν μάθημα να παρακολουθούνται από κάμερες.

Χαρακτηριστικά είπε: “Θέλουμε να αποκτήσει το σχολείο ποιοτικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να μπορέσουν τα να έχουν καλύτερη στο ποιοτικό χαρακτηριστικό της παιδείας. Εμείς ζητούμε να μην προχωρήσει σε υπουργική απόφαση το νομοσχέδιο και να αποσυρθεί η τροπολογία αυτή, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με την αύξηση παιδιών στις αίθουσες των δημοτικών όπου αυξάνεται από 22 σε 24 οι , ενώ μεταξύ άλλων “τιμωρεί” για δύο χρόνια τους αναπληρωτές που για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχονται τον διορισμό τους”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση