Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Διαδικτυακή εκδήλωση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας «Η πανδημία μας ενώνει»
Διαδικτυακή εκδήλωση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας «Η πανδημία μας ενώνει»

Διαδικτυακή εκδήλωση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας «Η πανδημία μας ενώνει»

     Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου  και ώρα 10:30 π.μ.,  στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, διοργανώθηκε  διαδικτυακή με θέμα: «Η πανδημία μας ενώνει».

Στόχος και αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στήριξη των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.

Προσκλήθηκαν οίκοι ευγηρίας  από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ξάνθη, τον Βόλο, τη Θήβα, την Καλαμάτα και το Ηράκλειο , οι οποίοι με ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση.

Μετά από μια διαφωτιστική ενημέρωση για την «Εργαλειοθήκη  του πόνου», ομάδα μαθητών του σχολείου τραγούδησαν τα με τη διεύθυνση της  Ειρήνης Μαγκλάρα και συνοδεία της   Αφροδίτης Καλαντζοπούλου και έστειλαν θερμές ευχές συγκινώντας βαθιά τους συμμετέχοντες.

Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβε ο του τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας Ιωάννης Καραδόντας, και την τεχνική υποστήριξη ο υποδιευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Τουλιάτος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση