Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δεύτερη συνάντηση για την “Ακαδημία γονέων”
Δεύτερη συνάντηση για την “Ακαδημία γονέων”

Δεύτερη συνάντηση για την “Ακαδημία γονέων”

Στο Τσλπάτα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, η δεύτερη στο πλαίσιο του προγράμματος “Ακαδημία Γονέων” που υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην περιοχή.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνουν η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» και ο πολιτιστικός φορέας της Μητρόπολης Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός, για την του πολιτιστικού αποθέματος»,  παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν σε δέκα περιοχές της Αττικής, υπό την επιστημονική επιστασία του Περιφερειακού Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ς για τον κλάδο Πληροφορικής Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, αλλά και τη της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πλαγεράς, ανέφερε ότι το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και ς, σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Στον Βόλο θα πραγματοποιηθούν οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, κάθε δεύτερη Τετάρτη, στο . Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου με 75 συμ και η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου από τις 17.00 – 19.00 με θέμα “Ενδοσχολικός εκφοβισμός στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο”.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ ο κ. Καπανιάρης, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ανταπόκριση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση