Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Δευτεροβάθμια: «Απαγορεύεται η είσοδος τρίτων σε σχολεία, χωρίς άδεια»
Δευτεροβάθμια: «Απαγορεύεται η είσοδος  τρίτων σε  σχολεία, χωρίς άδεια»

Δευτεροβάθμια: «Απαγορεύεται η είσοδος τρίτων σε σχολεία, χωρίς άδεια»

«Απαγορεύεται η είσοδος τρίτων σε σχολεία, χωρίς άδεια», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, η .

Όπως αναφέρει, «μετά από δημοσιεύματα, έγινε αποδέκτης καταγγελιών που αφορούν επισκέψεις τρίτων σε Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών οι οποίες διένειμαν έντυπο υλικό και προσκλήσεις σε σχολείων.

Επί αυτού σημειώνουμε ότι οι Σχολικές Μονάδες αποτελούν περιβάλλοντα μάθησης, εκπαίδευσης και Παιδείας, αυστηρά ελεγχόμενα και η λειτουργία τους βασίζεται σε θεσμικά και νομικά προσδιορισμένες αρχές. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η είσοδος τρίτων σε Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς την έγκριση από τις αρμόδιες του ΥΠΕΠΘ και τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων. Πλήθος διατάξεων απαγορεύει την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, προγραμμάτων επιμόρφωσης, εκπαιδευτικού ή άλλου υλικού, έντυπου ή ηλεκτρονικού. Με βάση τα

Παραπάνω και σεβόμενοι την προσφορά των ΠΑΕ στην του αθλητισμού και στα αθλητικά πράγματα στην περιοχή μας, παρακαλούμε κάθε και μη σωματείο και κάθε ιδιώτη, εάν επιθυμεί να απευθυνθεί σε , να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες αδειοδότησης μέσω ΔΔΕ Μαγνησίας και σε καμία περίπτωση να μην πιέζει τους διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και τους Συλλόγους Διδασκόντων, για να προσεγγίσει τους για οποιονδήποτε λόγο, εντός και εκτός σχολικού χώρου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση