Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του Κόσμου»
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του Κόσμου»

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του Κόσμου»

Αυτά τα Χριστούγεννα διακόσια πενήντα παιδιά (με την βοήθεια εμψυχωτών, μουσικών, χορογράφων και νηπιαγωγών) δημιούργησαν από κοινού μια εκδήλωση αγάπης και κοινωνικής προσφοράς για τα ίδια τα παιδιά. Το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο και η Κιβωτός του Κόσμου με την ενεργή συμμετοχή των Νηπιαγωγείων: 2ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδος – 2ο Νηπιαγωγείο Μηλεών Καλών Νερών – 3ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 10ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας (Μελισσιάτικα)– 11ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 22ο Νηπιαγωγείο Βόλου – 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου, με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Βόλου, μετέχουν στην εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του Κόσμου».

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, τα παιδιά, με οδηγό και βοηθό το τραγούδι το χορό και το κουκλοθέατρο, θα εκφράσουν έμπρακτα την δημιουργικότητά τους και θα προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη υγιεινής για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: mail: kepearistotelio@gmail.com – nikolaomakri@gmail.com
Facebook – Messenger : https://www.facebook.com/kepearistotelio/
Μακρινίτσης 131 Β (Με Μακρυγιάννη)
Τηλ: 2421215510 – 6976559659 (Καθημερινά 10:00 – 22:00)
Υπεύθυνος: Νικόλαος Μακρής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δέκα νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Βόλο και Λάρισα - https://t.co/6HOLysjbTS -

  • Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός στην Ευξεινούπολη - https://t.co/oWR27GwGCX -

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του παραλιακού άξονα Θεσσαλίας Κεραμίδι-Ρακοπόταμος - https://t.co/bzQj3uOYpZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση