Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Χώρο στη Νεάπολη από την ΠΕΜΣ στο ΕΕΕΕΚ για φύτευση
Χώρο στη Νεάπολη από την ΠΕΜΣ στο ΕΕΕΕΚ για φύτευση

Χώρο στη Νεάπολη από την ΠΕΜΣ στο ΕΕΕΕΚ για φύτευση

Η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη υποδέχθηκε σήμερα την διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου Φωτεινή Γρηγορίου και την εκπαιδευτικό Άρτεμις Μόσιου στο πλαίσιο των νέων δράσεων του Εργαστηρίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της ς επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα συνς, που υπάρχει έως και σήμερα, ενώ οριστικοποιήθηκε η πρόθεση της Περιφέρειας να διαθέσει χώρο για χρήση στη Βόλου για την υλοποίηση της δράσης του ΕΕΕΕΚ Βόλου με τον τίτλο «Σποράκι γίνε δεντράκι».

Στη δράση αυτή οι μαθητές του Εργαστηρίου σε συγκεκριμένο ακαλλιέργητο χώρο, που θα τους παραχωρηθεί από την Περιφέρεια, θα προβούν στην φύτευση κουκουτσιών διαφόρων φρούτων και με τη φροντίδα τους θα παρακολουθούν την ανάπτυξη του φυτού και την εξέλιξή του.

Με το πρόγραμμα αυτό το ΕΕΕΕΚ Βόλου στοχεύει στην ανάπτυξη της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών, στην εκμάθηση περιβαλλοντικών δεδομένων, καθώς και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Στη έγινε ιδιαίτερη μνεία για την άρτια καθημερινή μεταφορά των μαθητών του υ που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παράλληλα συζητήθηκε η δωρεά ενός απινιδωτή για τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ Βόλου, που θα τοποθετηθεί στους χώρους του υ,

Τέλος, αναλύθηκαν μελλοντικές δράσεις και συνέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το ΕΕΕΕΚ Βόλου, οι οποίες θα εξειδικευτούν το προσεχές διάστημα.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων τόνισε: «Συνεχίζουμε ένα νέο κύκλο συνς με το ΕΕΕΕΚ Βόλου, σε συνέχεια της διαχρονικής υποστήριξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμβάλλουμε να υλοποιηθούν νέες δράσεις για τα παιδιά. Παραμένουμε κοντά στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στους μαθητές και τους για να συμβάλλουμε όπου και όταν αυτό μας ζητηθεί.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση