Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 της ΔΔΕ , σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020,  στα μαθήματα της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας με το Νέο και στα μαθήματα της Φυσικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών με το Παλαιό .

Στις συμμετείχαν με το Νέο 541 σε σύνολο 550 και απουσίασαν 9 (ποσοστό συμμετοχής 98.36%). Με το Παλαιό συμμετείχαν 123 σε σύνολο 136 και απουσίασαν 13 (ποσοστό συμμετοχής 90.44%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα. Με το Παλαιό Σύστημα οι θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία- Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση