Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Χωρίς προβλήματα οι σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020,  στα μαθήματα της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας με το Νέο Σύστημα και στα μαθήματα της Φυσικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών με το Παλαιό Σύστημα.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν με το Νέο Σύστημα 541 μαθητές σε σύνολο 550 και απουσίασαν 9 (ποσοστό συμμετοχής 98.36%). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 123 μαθητές σε σύνολο 136 και απουσίασαν 13 (ποσοστό συμμετοχής 90.44%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα. Με το Παλαιό Σύστημα οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία- Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση