Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στ μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας διαγωνίστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών και των Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, στα 21 της .

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1373 ές σε σύνολο 1420 και απουσίασαν 47. Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 459 ές σε σύνολο 476 και απουσίασαν 17.

Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 584 σε σύνολο 600 και απουσίασαν 16. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής συμμετείχαν 330 σε σύνολο 344 και απουσίασαν 14.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΛ συνεχίζονται την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών και Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα συνεχίζονται αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: 1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) 2. Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών (ν. 4473), 3. Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, 4. Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, 5. Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) (ν. 4473).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση