Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Χωρίς προβλήματα η προτελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας διαγωνίστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών και των Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, στα 21 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1373 μαθητές σε σύνολο 1420 και απουσίασαν 47. Συγκεκριμένα στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών συμμετείχαν 459 μαθητές σε σύνολο 476 και απουσίασαν 17.

Στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών συμμετείχαν 584 μαθητές σε σύνολο 600 και απουσίασαν 16. Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής συμμετείχαν 330 μαθητές σε σύνολο 344 και απουσίασαν 14.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 με τα μαθήματα, Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών και Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 με τα εξής μαθήματα: 1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) 2. Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών (ν. 4473), 3. Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, 4. Αρχές Βιολογικής Γεωργίας, 5. Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) / Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) (ν. 4473).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου - https://t.co/eAoZRLW1ud -

  • Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο - https://t.co/5dhIG8gohc -

  • «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου - https://t.co/Nyd5dhUHJt -

"Αλιεύοντας" την είδηση