Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Χορήγηση υποτροφιών
Χορήγηση υποτροφιών

Χορήγηση υποτροφιών

 

Η ανταποκρίθηκε θετικά στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), και στον θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» που εδώ και έξι χρόνια στηρίζουν.

Ιδιαίτερα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στο πνεύμα των δύσκολων συνθηκών που βιώνει και η χ μας, μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να έχουν ενέργειές τέτοιες που μέσα από δράσεις Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης ενισχύουν το δικαίωμα όλων στην . Στόχος να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για σπουδές νέων ανθρώπων με καλές επιδόσεις στο που δεν έχουν δυστυχώς την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.

Οι υποτροφίες που έχει στη διάθεσή της η για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα δοθούν με κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο ) για οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρονται οι δικαιούχοι μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχονται από τους φορείς και είναι οι εξής:

  • MEDITERRANEAN COLLEGE

τρεις (3) υποτροφίες για Bachelor (στα δίδακτρα) για το α΄ έτος σπουδών

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ

δύο (2) ετήσιες υποτροφίες

δύο (2) πλήρεις -ετήσιες- υποτροφίες (στα δίδακτρα)

  • MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2)

δύο (2) πλήρεις ετήσιες υποτροφίες (στα δίδακτρα)

Όλη η , οι σχετικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr (στην αρχική σελίδα Ενημέρωση – Ανακοινώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνούν με το τμήμα Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης στη Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τηλέφωνο 2413 506381,   Μιχάλης Σακελάρης.

Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά στα γραφεία των Τμημάτων Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας από Δευτέρα 6 έως και την Τετάρτη 15 Ιουλίου τις ώρες 8.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ..

Π. Ε. Λάρισας: Σακελάρης Μιχάλης, τηλ.: 2413-506381

Π. Ε. Καρδίτσας: Κολοκυθά Άλκηστη, τηλ.: 24410-77203

Π. Ε. ς και Σποράδων: Χριστοδούλου Ευανθία, τηλ.: 24213 52536

Π. Ε. Τρικάλων: Ευθυμίου Αγορίτσα, τηλ. 24313 51616

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση