Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου
Μπάχαλο  μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται διεργασίες από πλευράς Δήμου Βόλου και Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης προκειμένου να βρεθεί  λύση σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 1ου στο διδακτήριο και στο Αποστόλου.
Με πρωτοβουλία  του διευθυντή του 1ου  Νικ. Κατσαβριά, πραγματοποιήθηκε χθες των εμπλεκομένων φορέων όπου συμμετείχαν κι εκπρόσωποι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Κατσαβριάς, είπε ότι το πρόβλημα αυτό μετρά πάνω από 10 χρόνια και πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Όπως σημειωσε:  «Καθημερινά μαθητές αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται για μαθήματα στο Αποστόλου και στο όπως και . Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».
Ο κ. Κατσαβριάς, επεσήμανε ότι ο Δήμος Βόλου απέστειλε έγγραφο στο ΙΚΑ προκειμένου να αγοράσει το πίσω από το κτίριο Αποστόλου ή να το ανταλλάξει με άλλο δημοτικό προκειμένου να αξιοποιηθεί από την . «Ήδη τον χώρο αυτό τον χρησιμοποιούμε καθώς είναι μέρος της αυλής κι έχουμε τοποθετήσει αίθουσες προκάτ» είπε και πρόσθεσε ότι «Ο κ. Θεοδώρου επισκέφτηκε το ΙΚΑ κι ενώ το τοπικό ΙΚΑ συμφώνησε κι εκφράστηκε θετικά στην πρόταση αυτή, από τα κεντρικά είπαν όχι με το αιτιολογικό ότι, αναμένεται σύντομα να συσταθεί ο νέος φορέας που θα ασχοληθεί με την περιουσία του ΙΚΑ κι αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει».
Τέλος  δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, ενώ όπως συμπλήρωσε «Ο διευθυντής της Β’/θμιας έχει ζητήσει και την παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας. Στη χθεσινή  ενημερώσαμε τους φορείς αλλά και τους εκπροσώπους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα και να κάνουν κάτι».
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση