Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου
Μπάχαλο  μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται διεργασίες από πλευράς Δήμου και Β' Βάθμιας Διεύθυνσης προκειμένου να βρεθεί  λύση σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 1ου ΕΠΑΛ στο διδακτήριο και στο κτίριο Αποστόλου.
Με πρωτοβουλία  του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ  ικ. Κατσαβριά, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων όπου συμμετείχαν κι εκπρόσωποι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Κατσαβριάς, είπε ότι το πρόβλημα αυτό μετρά πάνω από 10 χρόνια και πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Όπως σημειωσε:  «Καθημερινά μαθητές αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται για μαθήματα στο κτίριο Αποστόλου και στο όπως και . Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».
Ο κ. Κατσαβριάς, επεσήμανε ότι ο απέστειλε έγγραφο στο ΙΚΑ προκειμένου να σει το οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου ή να το ανταλλάξει με άλλο δημοτικό προκειμένου να αξιοποιηθεί από την . «Ήδη τον χώρο αυτό τον χρησιμοποιούμε καθώς είναι μέρος της αυλής κι έχουμε τοποθετήσει αίθουσες προκάτ» είπε και πρόσθεσε ότι «Ο κ. Θεοδώρου επισκέφτηκε το ΙΚΑ κι ενώ το τοπικό ΙΚΑ συμφώνησε κι εκφράστηκε στην πρόταση αυτή, από τα κεντρικά είπαν όχι με το αιτιολογικό ότι, αναμένεται σύντομα να συσταθεί ο νέος φορέας που θα ασχοληθεί με την περιουσία του ΙΚΑ κι αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει».
Τέλος  δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, ενώ όπως συμπλήρωσε «Ο διευθυντής της Β'/θμιας έχει ζητήσει και την παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας. Στη χθεσινή σύσκεψη  ενημερώσαμε τους φορείς αλλά και τους εκπροσώπους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα και να κάνουν κάτι».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση