Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου
Μπάχαλο  μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Μπάχαλο μεταξύ τοπικού-κεντρικού ΙΚΑ για οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται διεργασίες από πλευράς Δήμου Βόλου και Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης προκειμένου να βρεθεί  λύση σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει μεταξύ 5ου Γυμνασίου και 1ου ΕΠΑΛ στο Καρτάλειο διδακτήριο και στο κτίριο Αποστόλου.
Με πρωτοβουλία  του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ  Νικ. Κατσαβριά, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων όπου συμμετείχαν κι εκπρόσωποι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Κατσαβριάς, είπε ότι το πρόβλημα αυτό μετρά πάνω από 10 χρόνια και πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Όπως σημειωσε:  «Καθημερινά μαθητές αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται για μαθήματα στο κτίριο Αποστόλου και στο Καρτάλειο όπως και καθηγητές. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».
Ο κ. Κατσαβριάς, επεσήμανε ότι ο Δήμος Βόλου απέστειλε έγγραφο στο ΙΚΑ προκειμένου να αγοράσει το οικόπεδο πίσω από το κτίριο Αποστόλου ή να το ανταλλάξει με άλλο δημοτικό προκειμένου να αξιοποιηθεί από την σχολική κοινότητα. «Ήδη τον χώρο αυτό τον χρησιμοποιούμε καθώς είναι μέρος της αυλής κι έχουμε τοποθετήσει αίθουσες προκάτ» είπε και πρόσθεσε ότι «Ο κ. Θεοδώρου επισκέφτηκε το ΙΚΑ κι ενώ το τοπικό ΙΚΑ συμφώνησε κι εκφράστηκε θετικά στην πρόταση αυτή, από τα κεντρικά είπαν όχι με το αιτιολογικό ότι, αναμένεται σύντομα να συσταθεί ο νέος φορέας που θα ασχοληθεί με την περιουσία του ΙΚΑ κι αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει».
Τέλος  δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, ενώ όπως συμπλήρωσε «Ο διευθυντής της Β’/θμιας έχει ζητήσει και την παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας. Στη χθεσινή σύσκεψη  ενημερώσαμε τους φορείς αλλά και τους εκπροσώπους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα και να κάνουν κάτι».
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση