Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης
Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Τρία  δύωρα βιωματικά εργαστήρια στους ές της Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με θέμα την πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» στις 21,28 και 29 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων και των διαφοροποιημένων θεματικών ενοτήτων και κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής»  Γώγου Ζωή, ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, κοινωνική λειτουργός.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη φορέων της τοπικής κοινότητας και του .

Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο  και στελεχώνεται από τέσσερις (4) κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία.

Το πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή πρόληψη, απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι γονείς, οι και οι τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση