Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης
Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Τρία  δύωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές της Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με θέμα την πραγματοποίησε το Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» στις 21,28 και 29 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων και των διαφοροποιημένων θεματικών ενοτήτων και κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής»  Γώγου Ζωή, ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, κοινωνική λειτουργός.

Το Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη φορέων της τοπικής κοινότητας και του ΟΚΑΝΑ.

Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και στελεχώνεται από τέσσερις (4) κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία.

Το κέντρο πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή πρόληψη, απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε παιδιά και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση