Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης
Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Τρία  δύωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές της Α΄τάξης του 1ου Νέας Ιωνίας με θέμα την αυτοεκτίμηση πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» στις 21,28 και 29 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων και των διαφοροποιημένων θεματικών ενοτήτων και κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής»  Γώγου Ζωή, ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, κοινωνική λειτουργός.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη συνεργασία φορέων της τοπικής κοινότητας και του .

Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και στελεχώνεται από τέσσερις (4) κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία.

Το κέντρο πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή , απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι , οι και οι τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση