Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης
Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Αυτοεκτίμηση σε μαθητές Β’/θμιας Εκπαίδευσης

Τρία  δύωρα βιωματικά εργαστήρια στους της Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με θέμα την αυτοεκτίμηση πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» στις 21,28 και 29 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων και των διαφοροποιημένων θεματικών ενοτήτων και κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής»  Γώγου Ζωή, ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, κοινωνική λειτουργός.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη συνεργασία φορέων της τοπικής κοινότητας και του ΟΚΑΝΑ.

Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο  Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και στελεχώνεται από τέσσερις (4) κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία.

Το κέντρο πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή πρόληψη, απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε παιδιά και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση