Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ
Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Tους  ενημερώνει το Κ.Δ.Α.Π. Αριστοτέλειο  σχετικά με το επιδοτούμενο Πρόγρμμ Παιδικών Σταθμών & Κ.Δ.Α.Π. της Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής – 2018».

Χαρακτηριστικά ενημερώνει  ότι οι δηλώσεις των δυνητικά ωφελούμενων για το επιδοτούμενο Πρόγραμμα Παιδικών Σταθμών & Κ.Δ.Α.Π. της Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής – 2018» θα πραγματοποιηθούν εντός του μηνός Μαΐου (Σχετική ενημέρωση είναι αναρτημένη στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017.

Για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα απαιτούνται  τόσο Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης, όσο και Εκκαθαριστικό Υποβολής Φορολογικής Δήλωσης 2016, γεγονός που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει και υποβάλει, έως την υποβολή της αίτησης, τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τόσο η συμπλήρωση των αιτήσεων, όσο και η ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών μπορούν να πραγματοποιηθούν με την βοήθεια του Κ.Δ.Α.Π. – «Κ Αριστοτέλειο» (Ενταγμένος φορέας στο πρόγραμμα: Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017 – 2018).

Για την πληρέστερη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το:

«Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο»

Μακρινίτσης 131 Β' (Με Μακρυγιάννη) – 38333 – Βόλος.

Τηλ: 2421215510 – 6976559659 (Μακρής Νικόλαος).

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση