Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ
Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Αριστοτέλειο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Tους  γονείς ενημερώνει το Κ.Δ.Α.Π. Αριστοτέλειο  σχετικά με το επιδοτούμενο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών & Κ.Δ.Α.Π. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017 – 2018».

Χαρακτηριστικά ενημερώνει  ότι οι δηλώσεις των δυνητικά ωφελούμενων για το επιδοτούμενο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών & Κ.Δ.Α.Π. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017 – 2018» θα πραγματοποιηθούν εντός του μηνός Μαΐου (Σχετική είναι αναρτημένη στη σελίδα της Ε https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017.

Για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα απαιτούνται  τόσο Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης, όσο και Εκκαθαριστικό Υποβολής Φορολογικής Δήλωσης , γεγονός που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει και υποβάλει, έως την υποβολή της αίτησης, τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τόσο η συμπλήρωση των αιτήσεων, όσο και η ταχυδρομική των δικαιολογητικών μπορούν να πραγματοποιηθούν με την του Κ.Δ.Α.Π. – «ΚΕΠΕ Αριστοτέλειο» (Ενταγμένος φορέας στο πρόγραμμα: Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017 – 2018).

Για την πληρέστερη , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το:

«Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών – Αριστοτέλειο»

Μακρινίτσης 131 Β' (Με Μακρυγιάννη) – 38333 – Βόλος.

Τηλ: 2421215510 – 6976559659 ( ικόλαος).

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση