Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Απουσία» παίρνει η κυβέρνηση με το πρώτο «ηλεκτρονικό κουδούνι»
«Απουσία» παίρνει η κυβέρνηση με το πρώτο «ηλεκτρονικό κουδούνι»

«Απουσία» παίρνει η κυβέρνηση με το πρώτο «ηλεκτρονικό κουδούνι»

Τονίζει ο Αλ. για την έναρξη τηλεκπαίδευσης σε γυμνάσια και

εωμετρία από το … τηλέφωνο φαίνεται πως καλούνται να κάνουν οι ές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, καθώς πρώτη μέρα σήμερα εφαρμογής της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης, ως απότοκο του δεύτερου που διανύουμε και ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα της κυβέρνησης πήρε… «απουσία».

Καταγγελίες από ές πανελλαδικά αναφέρουν ότι μετά το πρώτο 40λεπτο της έναρξης των ηλεκτρονικού μαθήματος, το σύστημα «κράσαρε», με αποτέλεσμα οι περισσότεροι μαθητές να μην έχουν καθόλου πρόσβαση και δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος.

Στη Μαγνησία, γονείς καταγγέλλουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια επιδότηση για την παροχή ηλεκτρονικού υπολογιστή για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων των παιδιών τους.

Πολλά νοικοκυριά δεν έχουν τη δυνατότητα να επωμιστούν το κόστος αγοράς του απαραίτητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές οικογένειες έχουν πάνω από ένα παιδιά και κάθε χρειάζεται ξεχωριστό υπολογιστή για την παρακολούθηση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Επειδή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση απαραίτητα είναι τόσο ο ηλεκτρονικός υπολογιστής για κάθε , όσο και μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που να λειτουργεί, καλό θα ήταν η να είχε φροντίσει για τα απαραίτητα πριν την έναρξη των τηλε-μαθημάτων και να μην επιδεικνύει τη συνήθη της προχειρότητα, όπως στο σύνολο σχεδόν της διαχείρισης της πανδημίας.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να ρυθμίσει τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης σύντομα και πάντως πριν τη λήξη του

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση