Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αποτελέσματα εξετάσεων για Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23
Αποτελέσματα εξετάσεων για Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23

Αποτελέσματα εξετάσεων για Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισ στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Διαγωνίσθηκαν 8.752 για 1.766 θέσεις για εισ σε 31 Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας για το σχολικό έτος 2022-2023.

Πώς μπορούν να ενημερωθούν οι /κηδεμόνες για τα αποτελέσματα:

  1. Για πρώτη φορά θα ειδοποιηθούν με SMS στο που είχαν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης για τη βαθμολογία των υποψηφίων και τη σειρά κατάταξης στο επιλογής τους.
  2. Από την πλατφόρμα των αιτήσεων https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/aitese-eisagoges-matheton-kai-mathetrion-sta-protupa-kai-peiramatika-skholeia με χρήση των κωδικών taxisnet.
  3. Από την της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr/.

Μετά την κύρωσή τους από τα Επιστημονικά Εποπτικά Συμβούλια των οικείων σχολικών μονάδων τα αποτελέσματα (επιτυχόντων και επιλαχόντων) θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Πρότυπων Σχολείων.

Σε περίπτωση ύπαρξης ισοβαθμιών, οι κατατάσσονται με σειρά ς σύμφωνα με τον τυχαίο αριθμό που τους αποδόθηκε κατά τη διαδικασία της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022. Ο τυχαίος αριθμός που αποδόθηκε στους υποψηφίους είναι αναρτημένος στον πίνακα ανακοινώσεων του Προτύπου Σχολείου ενδιαφέροντος, στην της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) και στην πλατφόρμα των αιτήσεων με χρήση των κωδικών taxisnet.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία. Καλή πρόοδο σε όλες και όλους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση