Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους
Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΑ με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη μαζί με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργάνωσαν την με θέμα: «ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ».

Η κεντρική πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ψυχολόγο Καλαϊτζάκη Αλεξάνδρα,  του Κέντρου Στήριξης ΜΕΡΙΜΝΑ ς, μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που στόχο έχει την στήριξη παιδιών των οποίων η ανατρέπεται από την απειλητική για τη ζωή αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου.

Η συγκεκριμένη δράση του Κέντρου Πρόληψης εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων του και είναι διαχρονικά επίκαιρο.

Στην συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της Μαγνησίας.

Ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Κανταράκη Σοφία για την παρουσία της και την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κο Αντωνίου Αντώνιο, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της ημερίδας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη του Μουσείου στο παλιό Εργοστάσιο Πλινθοκεραμοποιίας Νικολάου & Σπυρίδωνος , στο Βόλο, για την παραχώρηση του χώρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση