Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους
Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προς της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΑ με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη μαζί με την και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα: «ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ».

Η πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ψυχολόγο Καλαϊτζάκη Αλεξάνδρα,  του Κέντρου Στήριξης ΜΕΡΙΜΝΑ ς, μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που στόχο έχει την στήριξη παιδιών των οποίων η ζωή ανατρέπεται από την απειλητική για τη ζωή αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου.

Η συγκεκριμένη δράση του Κέντρου Πρόληψης εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων του και είναι διαχρονικά επίκαιρο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί της Μαγνησίας.

Ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Κανταράκη Σοφία για την παρουσία της και την άψογη συν, καθώς επίσης και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της ς Εκπαίδευσης, κο Αντωνίου Αντώνιο, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της ημερίδας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη του Μουσείου στο παλιό Εργοστάσιο Πλινθοκεραμοποιίας Νικολάου & Σπυρίδωνος , στο Βόλο, για την παραχώρηση του χώρου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση