Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους
Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Απώλειες και σχολική κοινότητα: Η διαχείριση του πένθους

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη μαζί με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργάνωσαν την με θέμα: «ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ».

Η κεντρική πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ψυχολόγο Καλαϊτζάκη Αλεξάνδρα,  του Κέντρου Στήριξης ΜΕΡΙΜΝΑ Θεσσαλονίκης, μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που στόχο έχει την στήριξη παιδιών των οποίων η ανατρέπεται από την απειλητική για τη αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου.

Η συγκεκριμένη δράση του Κέντρου Πρόληψης εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών αξόνων του και είναι διαχρονικά επίκαιρο.

Στην συμμετείχαν της .

Ευχαριστούμε την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Κανταράκη Σοφία για την παρουσία της και την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κο Αντωνίου Αντώνιο, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της ημερίδας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Μουσείου στο παλιό Εργοστάσιο Πλινθοκεραμοποιίας Νικολάου & Σπυρίδωνος Τσαλαπάτα, στο Βόλο, για την παραχώρηση του χώρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση